Dunajská 8, 811 08 Bratislava 02/529 31 579, 526 34 147 extra.well@extrawellplus.sk

Andalúzia - to najlepšie z Andalúzie

AND7 AND1 AND2 AND3 AND4 AND6 AND-plaz AND-Ronda AND-Sevilla AND-R
Destinácia: Španielsko, Andalúzia
Kód zájazdu: 1328997
Cena od: 1 299 €
Príplatky od: 190 €
Poznávacie zájazdy
Gastro

Výber termínu

15.05.2024 8 dní Last Minute 1 299 € +190 € odlet: Viedeň letecká
29.05.2024 8 dní First Minute 1 299 € +190 € odlet: Viedeň letecká
28.08.2024 8 dní First Minute 1 299 € +190 € odlet: Viedeň letecká
18.09.2024 8 dní First Minute 1 299 € +190 € odlet: Viedeň letecká

Popis zájazdu

Popis:
Malaga • Ronda • Gibraltar • Cádiz • Jérez de La Frontera • Sevilla • Córdoba • Granada

1. deň:
možný transfer z Bratislavy na letisko do Viedne (za príplatok), odlet z Viedne, prílet do Malagy, transfer do hotela, ubytovanie, nocľah.

2. deň:
raňajky, odjazd do Malagy – slávna promenáda mesta pripomínajúca subtropickú záhradu, rímske divadlo, pevnosť Alcazaba, katedrála La Manquita, individuálny program s možnosťou kúpania, či návštevy múzea Pabla Picassa, návrat na hotel, večera.

3. deň:
raňajky, prejazd cez pohorie Sierra de Ronda do mestečka Ronda. V meste vystavanom nad kaňonom rieky Tajo navštívite jednu z najznámejších a najvýstavnejších arén pre býčie zápasy v Španielsku s múzeom corridy a riečny kaňon s fantastickými výhľadmi na Rondu. Odjazd do britskej kolónie Gibraltar – najjužnejšie miesto európskeho kontinentu so všadeprítomnými opičkami, vyhliadka na prieliv oddeľujúci európsky kontinent od afrického, návšteva jaskyne sv. Michala, presun na ubytovanie, večera.

4. deň:
raňajky, odjazd k prehliadke mesta Cádiz – krásne barokové kostoly, malebné domčeky s ozdobnými balkónmi, veža Tavira, katedrála, individuálne voľno s možnosťou kratšieho kúpania na mestskej pláži. Presun do mesta Jérez de la Frontera, ktoré je preslávené typickým vínom sherry a slávnou jazdeckou školou, prehliadka slávneho vinárstva Tío Pepe s ochutnávkou, odjazd na ubytovanie, večera.

5. deň:
raňajky, odjazd na do hlavného mesta Andalúzie, kúzelnej Sevilly. Z tohto mesta pochádza flamenco, býčie zápasy, Don Juan i Carmen. Prehliadka kráľovského Alcázaru, sídla maurských emirov a španielskych kráľov. Štvrť Santa Cruz s pôvabnými námestiami, jedinečná sevillská katedrála s hrobom Kolumba. Presun na ubytovanie, večera.

6. deň:
raňajky, odjazd do Cordoby, návšteva najznámejšej pamiatky mesta – cordóbskej mešity – La Mezquita. Jediná mešita, ktorá sa zachovala zo španielskeho stredoveku a patrí k najväčším na svete. Prechádzka bielymi uličkami mesta s krásnou kvetinovou výzdobou, presun na ubytovanie v okolí Granady, večera, možnosť návštevy predstavenia tradičného španielskeho tanca flamenca.

7. deň:
raňajky, návšteva mesta Granada. V historickom meste budeme obdivovať goticko-renesančnú katedrálu s kráľovskou kaplnkou, kostol San Nicolás, palác Alhambra s pevnosťou Alcazába, záhradami Generalife a maurskými palácmi. Presun na ubytovanie na pobrežie Costa del Sol, večera.

8. deň:
raňajky, transfer na letisko, odlet z Malagy, prílet do Viedne, možný transfer do Bratislavy.
Stravovanie:
7 x raňajky + 6 x večere

Doprava:
letecká


Poznámky:
Poradie aj deň konania výletov je plne v kompetencii španielskej strany. Ceny vstupov sú orientačné, počas roka sa môžu meniť.

Zľavy:
Zľava SENIOR 55+: -3%/osoba. Zľava verný klient: -3%/osoba.