Dunajská 8, 811 08 Bratislava 02/529 31 579, 526 34 147 extra.well@extrawellplus.sk

Levanduľové dni

Levanduľový festival, poznávací zájazd Levanduľový festival, poznávací zájazd Levanduľový festival, poznávací zájazd Levanduľový festival, poznávací zájazd Levanduľový festival, poznávací zájazd Levanduľový festival, poznávací zájazd Levanduľový festival- pohľad na kašiel
Destinácia: Maďarsko, Vesprémska župa (Balaton Sever), Tihany
Kód zájazdu: 1328652
Cena od: 47 €
Príplatky od: 0 €
Poznávacie zájazdy
Výstavy a podujatia
Jednodňové zájazdy
Gastro

Výber termínu

15.06.2024 1 deň First Minute 47 € +0 € autobusová

Popis zájazdu

Úvod:
Keďže levandule nikdy nie je dosť, poďte s nami do maďarského Provensálska, ktoré je plné fialového pokladu. Čaká nás omamná vôňa levandule a rôznych výrobkov, ktorým sa ani nedá odolať. Zažite levanduľový dom, nechajte sa vtiahnuť do zberu a ochutnajte výnimočné levanduľové sladkosti, čo vás dozaista omámia svojím fialkovým šarmom.

1. deň:
Odchod z Bratislavy v ranných hodinách. Príchod do Tihanyu, nádherného mestečka na brehu Balatonu. Prehliadka benediktínskeho kláštora, po ktorej budeme mať možnosť zakúpiť si čaje, pivá a iné produkty vyrábané priamo mníchmi. Poprechádzame sa v meste,  ktoré vonia levanduľou. Počas individuálneho voľna budeme mať možnosť navštíviť levanduľový dom, kde sa interaktívnou formou dozvieme o miestnom vulkáne, o tom, ako vznikol tihanyský polostrov a samozrejme aj o miestnej flóre a faune. Hlavným bodom programu budú levanduľové polia, kde si za malý poplatok môžeme nazbierať voňavé kvety a prevoňať naše domovy. Odchod podvečer, návrat na Slovensko vo večerných hodinách.

Doprava:
Autokar.

Poznámka:
Zmena programu vyhradená.

Celková cena zahŕňa:
Dopravu luxusným autokarom. Sprievodcu CK.

Celková cena nezahŕňa:
Doplatok za miestenku. Vstupy. Cestovné poistenie.

Tihany